factuurlogo

Naamarmband leer roze

Naamarmband leer roze
Naamarmband leer roze
26.50
InStock
Extra naambedels (1 bedel is inbegrepen)
Namen bedels en overige opmerkingen
Leren armband dat dubbel om de pols gedraaid moet worden, bestaande uit 2 keer gevlochten leer jeansblue en 1 keer roze leer.
Er zitten 5 bedels op, 1 naambedel is inbegrepen en er kunnen maximaal 5 letters horizontaal of maximaal 8 letters rondom langs de onderkant, extra naambedels kunnen uiteraard altijd als extra optie worden toegevoegd.
Er kunnen ook verschillende symbolen bij gezet worden, standaard wordt dit een hartje maar er kan ook een sterretje, smiley, bloemetje, peace-teken of hondenpootje bij, laat dit weten in de vrije tekst.
Laat in de vrije tekst ook weten welke naam er op de bedel moet komen (en welk symbool als dit geen hartje moet zijn) en let hierbij op dat de naam goed gespeld is.

De armbandjes worden gemaakt voor een gemiddelde pols van 17 cm, wil je een andere maat? Zet dit dan bij de opmerkingen.
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN