factuurlogo

Uit het dagboek van een lief pleeggezin

Uit het dagboek van een lief pleeggezin

Uit het dagboek van een lief pleeggezin

Een paar maanden geleden las ik over dit prachtige gezin, of eigenlijk werd ik toevallig uitgenodigd om lid te worden van de groep. Ik was meteen diep onder de indruk van deze mensen en wat zij belangeloos voor anderen doen.

Neem even de tijd om hun verhaal te lezen en volg dit prachtige gezin. Fragment van https://www.facebook.com/HuizeVillaLira

 

Waarom de keuken van Villa Lira?
Wij werden 4 jaar geleden pleegouders van , toen, een 9 maanden oude baby. Zijn ontwikkeling bleef achter en na vele onderzoeken en bezoeken aan diverse specialisten kregen we vlak voor zijn 2e verjaardag een diagnose.
Onze kleuter heeft een hersenbeschadiging en hierdoor is de aansturing naar de spieren niet goed. Hij zal nooit zelfstandig kunnen lopen, staan of zitten. Hij is beperkt in armen , benen en in zijn romp.
Ondertussen kregen we ook te horen dat deze topper bij ons mag opgroeien. Hij mag bij ons groot worden en uitvliegen zodra hij een grote sterke volwassen kerel is.
We werken zo veel mogelijk aan zelfredzaamheid en hij maakt gebruik van hulpmiddelen. En hiervoor zijn aanpassingen nodig in onze woning. Wij komen niét in aanmerking voor een tegemoetkoming via de gemeente of andere fondsen / potjes.
Dat betekent dat wij volledig zelf voor de kosten opdraaien.
Met de verkoop van lekkere dingen uit onze keuken steun je ons goededoel. De gehele opbrengst gaat namelijk naar deze aanpassingen .
Het is voor hem heel belangrijk dat hij veilig kan spelen en slapen en zich fijn voelt daar waar hij thuis is.
Wij maken voor jou lekkere gerechten en hiermee steun jij ons doel. Vanaf nu zal er genoeg lekkers langs komen.
Het is dus erg belangrijk dat we meer leden krijgen want hoe beter de verkoop gaat, hoe meer en sneller we aan de slag kunnen voor onze Topper.
Nodig jij je vriendenlijst uit?
Onze dank is enorm groot.
Liefs , uit de keuken van Villa Lira.

 

Graag willen wij als Little Suzies natuurlijk ook helpen om wat in te zamelen. Vul je bij je bestelling code: VILLALIRA in, krijg je 10% korting en gaat er 2 euro naar dit mooie doel.

Vind je niets leuks bij ons? Dan kun je ook doneren via deze link.
 

Maar er is ook een tweedehands verkoopgroep waar je hele leuke kinderkleren, speelgoed en andere dingen kan kopen, klik hier om lid te worden van de verkoopgroep.

Hoe kun jij nog helpen? Ze maken de lekkerste dingen en verkopen dit in hun groep

Zoals heerlijke (witte) chocolademousse
 
Verschillende smaken pindarotsjes

Of de lekkerste zuurvlees, goulash (foto) of sate, en dit is nog maar het begin! De keuze is echt enorm!!

 

reacties op “Uit het dagboek van een lief pleeggezin

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN