factuurlogo

Wie zijn wij?


He allemaal! Ik ben Suzanne Weltens, mama van 2 supercoole lieve boys en getrouwd met mijn steun en toeverlaat Lucheart
Sinds ik in 2007 een doe-het-zelf pakketje van een paar euro kocht bij een drogist, ben ik helemaal weg van het maken van sieraden. In 2013 trouwde ik met Luc en in 2014 werd onz zoontje Liam geboren. Toen kwam het sieraden maken even op de achtergrond. In 2016 werd ons 2e zoontje Sten geboren en kort hierna vroeg iemand mij of ik nog steeds armbandjes maakte, er kwam een verzoekje en toen was het kralenvirus weer helemaal terug. De stap om een webshop te beginnen in 2018 was dan ook gauw gemaakt, en hoewel het hard werken is, ik doe het met veel liefde! Hebben jullie een speciale vraag of wens? Alles is bespreekbaar en ik denk graag met je mee om het perfecte sieraad voor jou te maken! 

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN